Adessa wimperextensions Adessa Academy OpleidingenSchrijf nu in voor een opleiding wimperextensions

Wimperextensions van Adessa

Met de wimperextensions van Adessa verzekert u zichzelf van de beste kwaliteit wimperextensions producten, de mooiste resultaten en niet onbelangrijk klanten die met een glimlach uw salon verlaten!

 Kies voor kwaliteit: Adessa wimperextensions

Het Duitse merk Adessa, welke inmiddels in meer dan 15 Europese landen wordt verkocht, staat garant voor de allerbeste kwaliteit producten en nog betere eindresultaten. In maart 2014 is dit merk geïntroduceerd tijdens de Beautybeurs in Utrecht. Waarom Adessa de beste keuze is, ligt onder andere in het unieke concept. Alleen door de Adessa Academy gecertificeerde salons mogen de producten gebruiken. Op deze manier staat een Adessa salon voor kwaliteit, iets wat een vertrouwd gevoel geeft aan uw klanten!

 Adessa Academy: Leer wimperextensions zetten op de beste manier!

De kwaliteitsstandaard voor het zetten van wimperextensions is vastgelegd in de opleidingen, cursussen en workshops van de Adessa Academy. Een basisopleiding wordt aangeboden om te starten met uw carriere als Adessa Lash Stylist. Daarnaast wordt er een Adessa workshop geboden voor wimperstylisten die elders een opleiding hebben gevolgd maar de wens hebben om met de kwalitatief hoogwaardige Adessa producten te gaan werken. In de vervolgopleidingen wordt de focus gelegd op het perfectioneren van de vaardigheden, snelheid, salon management, verkoopbevordering en specialistische technieken zoals 2D/3D en Maxx Volume. Bij iedere opleiding krijgt u een officieel certificaat en een vermelding in de Adessa Studio Finder.

 Adessa wimperextensions opleidingsinstituten

Het is mogelijk om een cursus wimperextensions te volgen bij een van de opleidingsinstituten van de Adessa Academy. Wij zijn gevestigd in Hoofddorp, Den-Haag en Eindhoven. De docenten zijn allemaal gecertificeerd door de Adessa Academy in Duitsland en daarmee gekwalificeerd om cursisten een opleiding te geven tot Adessa Lash Stylist.

 Adessa Studio Finder

Iedereen die kiest voor kwaliteit en een optimaal eindresultaat, kiest voor de Adessa wimperextensions. Om uw salon tot een succes te maken, bieden wij marketing ondersteuning. Een onderdeel daarvan is opname in de Adessa Studio Finder. Iedereen die een certificering heeft behaald via de Adessa Academy, krijgt een vermelding in de Adessa Studio Finder. Een kwaliteitskeurmerk voor echte professionals!