Adessa wimperextensions Adessa Academy OpleidingenSchrijf nu in voor een opleiding wimperextensions

Wimperextensions groothandel

De wimperextensions groothandel van Adessa is sinds 2014 actief op de Nederlandse markt.

Het Duitse merk Adessa biedt alleen zijden wimperextensions. Dit is de beste kwaliteit die beschikbaar is. Dit kenmerkt zich onder andere door een extra licht gewicht waardoor het draagcomfort voor uw klanten optimaal is. Deze worden onderdeel van de natuurlijke wimpers en zij zullen deze dus niet voelen. Bij de wimperextensions groothandel van Adessa worden diverse trainingen en workshops gegevens. Lees hierover meer op de Adessa Academy.

Wimperextensions groothandel voor de beauty professional

Na een opleiding of workshop bij de Adessa Academy mag men zich een Adessa Lashstylist noemen. Dit betekent dat u bent opgeleid om een kwalitatief hoogwaardige wimperextensions behandeling uit te voeren volgens de Adessa methode. Door onder andere de contactlijm, uniek in zijn soort, heeft u de garantie dat uw klanten zo lang mogelijk plezier hebben van de wimperextensions zonder dat deze vroegtijdig loslaten!

Wimperextensions groothandel met kwalitatief hoogwaardig assortiment

Het assortiment van Adessa is zorgvuldig samengesteld. De wimperextensions zijn ingedeeld bij de techniek waarbij deze horen. Bij iedere techniek is een aparte opleiding beschikbaar. De contactlijm van Adessa is speciaal ontwikkeld voor een bepaalde wimperextensions techniek. Naast de artikelen voor de salon zijn er verkoopartikelen beschikbaar. Deze kunt u makkelijk bij verkopen nadat u een set wimperextensions heeft geplaatst.

Wimperextensions groothandel met de beste opleidingen

Bij de Adessa Academy kunt u opleidingen volgen in de diverse technieken. Daarnaast is het mogelijk om een perfectietraining te volgen om nog sneller en efficiƫnter te werken. Voor degene die graag met het merk Adessa willen gaan werken, bieden wij een workshop om met de producten bekend te worden. Naast de inmiddels bekende one-by-one techniek opleiding, zijn er ook opleidingen in 2D, 3D en Maxx Volume. Bij deze technieken worden er twee, drie of nog meer wimperextensions op de natuurlijke wimper geplaatst. Alle opleidingen worden gegeven door zeer ervaren en officieel gecertificeerde Adessa lashstylist trainers. Zij zijn in Duitsland opgeleid en hebben een intensief traject doorlopen om de unieke Adessa werkwijze te leren aan cursisten.