Adessa wimperextensions Adessa Academy OpleidingenSchrijf nu in voor een opleiding wimperextensions

Cursus wimperextensions

Volg een professionele cursus wimperextensions bij de Adessa Academy!

Tijdens de cursus wimperextensions leert u in eerste instantie de one-by-one techniek. Deze wimperextensions techniek is de basis om een Adessa Lashstylist te worden. De one-by-one techniek betekent dat u leert om op de natuurlijke wimpers de Adessa zijden wimperextensions te plaatsen. Bij de Adessa Acedemy blijft het echter niet bij deze techniek. Wij bieden een vijftal opleidingen, van beginner tot expert!

Cursus wimperextensions:
one-by-one techniek

basis cursus wimperextensions one-by-one

Deze basis cursus wimperextensions is voor mensen die graag wimperextensions willen leren zetten maar nog geen ervaring hebben in dit vakgebied. Tijdens deze cursus wimperextensions leert u vanaf de basis hoe u een klant deur in deur uit moet behandelen. Het Adessa wimperextensions cursusboek is na de opleiding een volwaardig naslagwerk van maar liefst 50 pagina’s. Via duidelijke omschrijvingen en illustraties kunt u altijd nagaan hoe een bepaalde handeling in zijn werk gaat.

Meer informatie

Cursus wimperextensions:
Workshop

wimperextensions workshop adessa

Deze cursus wimperextenions is ingericht als workshop. Wanneer u elders al een opleiding heeft gevolgd en graag met de kwalitatief hoogwaardige Adessa producten wilt gaan werken, is deze workshop de manier om uitleg te krijgen over het assortiment van de Adessa wimperextensions groothandel. De producten van Adessa zijn ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland.

Meer informatie

Cursus wimperextensions:
perfectie training

wimperextensions opleiding perfectie training

Deze cursus wimperextensions is voor mensen die sneller en efficiënter willen werken. Het doel van deze training is nog meer routine ontwikkelen is het zetten van perfecte wimperextensions! Om deel te nemen heeft een lashstylist een vooropleiding nodig van Adessa of een ander gerenommeerd bedrijf. Verder is er zes maanden praktijkervaring nodig.

Meer informatie

Cursus wimperextensions:
vervolgopleiding

vervolgopleiding wimperextensions

Deze cursus wimperextensions is voor mensen die de basis van het zetten van wimperextensions inmiddels meester zijn. Naarmate u ervaring opbouwt, zult u merken dat deze ervaring specifieke vragen geeft over het vakgebied van wimperstylist.
 
Tijdens de cursus wimperextensions vervolgopleiding komen de volgende onderwerpen aan bod:
 
• Oogvorm bepaling
• De juiste selectie van dikte en lengte van de beschikbare wimperextensions
• Toepassen van effecten op basis van een baloog of katoog
• Tips & Trucs voor gevorderden

Meer informatie

Cursus wimperextensions:
2D/3D en Maxx Volume

wimperextensions 2D 3D en maxx volume opleiding

Deze cursus wimperextensions is voor mensen die de techniek willen leren om meerdere wimperextensions op de natuurlijke wimpers te plaatsen. Bij 2D worden er twee wimperextensions geplaatst. Bij 3D worden er drie wimperextensions geplaatst. Bij Maxx Volume worden er vier tot zeven wimperextensions geplaatst. Door deze technieken kunnen zelfs mensen die van nature weinig wimpers hebben toch mooie volle wimpers krijgen.

Meer informatie